Udflugt til Botofte Skovmose. Der er udsendt indlæg hvor du kan læse fortælleingen.

Fredag d. 22. april 2016 kl 10, åbnede Egeskov Slot med gratis adgang for MC. Udover os 3 MC fra Sydfyn deltog yderligere 5197 andre MC i denne Event. Vi var i god tid og var der godt 9.30, og vi kørte direkte ind på pladsen. Tidligere år spærrede vi veje til pladsen indtil vi blev lukket ind. Der dukkede MC kørere op fra Thy, Sydsjælland. Vejret var fantastisk med solskin og rimelig temp. derfor kørte vi til Skovtrolden i Svannike bakker for at få en stor is.

17. April havde Frida arrangeret tur til Orkideudstilling på Tornøes hotel i Kerteminde, Vi så mange forskellige slags orkideer, som i kan se på billederne...bagefter kørte vi om til marinaen og spiste vores medbragte mad, og tog et spil minigolf. Vi valgte at kører til Rudme og drikke kaffen i brændeovnsvarmen. Vi var fire afsted, det var også meget hyggeligt.

Lørdag d. 16. april 2016. Jørgen Berg havde inviteret familie, venner og klubben til sin fødselsdag. Dagen blev holdt som et åbent hus arrangement. Ca 70 personer fejrede Jørgen. Sanne og Jørgen havde gjort meget ud af at det blev en god fest, og det lykkedes da rigtig godt for dem. Nogle kom da først hjem i løbet af lørdag aften, til trods for at det startede kl. 13 om eftermiddagen. Det var For Hyggens Skyld.

Søndag d. 10. april 2016. Hanne havde arrangeret en tur rundt om Ringe sø. Mødestedet var den meget omtalte kunstbænk, hvor vi mødtes til en lille skarp inden den ca. 2,5 km tur skulle vandres. Efter denne anstrengelse havde Hanne inviteret til boller og varm kakao i Rudme. Det blev en hyggelig dag.

This content is restricted to site members. If you are an existing user, please log in. New users may register below.